Het Eldapro Service Plan

Algemeen

Het Eldapro Service Plan bestaat uit een totaal service voor het beheer van uw computer netwerk. Het bestaat erin dat wij regelmatig langskomen om uw computer netwerk te installeren, onderhouden, of herstellen. Ook is er ruimte voorzien om uw vragen te beantwoorden en om oplossingen voor uw specifieke behoeften uit te werken. Het aantal bezoeken hangt af van uw eigen behoeften en van de complexiteit van uw netwerk. Kleine storingen kunnen snel via telefonische ondersteuning verholpen worden. Indien nodig, nemen wij van op afstand het scherm, klavier en muis van uw computer over.

Dankzij het Eldapro Service Plan, hoeft u zich niet meer te bekommeren voor de technische details van uw informatica systeem, en kan u zich concentreren op uw eigen bedrijvigheden. Wij zorgen ervoor dat het netwerk professioneel wordt geďnstalleerd en dat het in topvorm blijft, waardoor er minder storingen optreden. Als er toch een probleem optreedt wordt u prioritair behandeld.

Door onze permanente opleiding en ruime ervaring zijn we in staat typische problemen snel af te handelen of zelfs te voorkomen! U zal kunnen vaststellen dat u dankzij het Eldapro Service Plan zowel tijd als kosten zal besparen. Het is inderdaad flink wat goedkoper dan individuele interventies na een storing. Voorkomen is inderdaad beter dan genezen!

Inhoud

Klanten die voor het Eldapro Service Plan kiezen, worden prioritair behandeld. In het Eldapro Service Plan zijn de volgende zaken inbegrepen:

Modaliteiten

Het Eldapro Service Plan is gebaseerd op een puntensysteem. Bij aanschaf van een Service Plan koopt U een bepaald aantal Service Punten. U kiest zelf het Service Plan dat best bij de behoeften van uw bedrijf past. De eenheidsprijs per Service Punt wordt goedkoper naargelang u voor een “hoger” Service Plan kiest.

Alle prestaties die wij uitvoeren worden ook in punten aangerekend. Afhankelijk van het soort prestatie kunnen dit meer of minder punten zijn. Zo zal de installatie van een PC minder punten kosten als het installeren van een server, of het oplossen van een netwerk probleem.

De Eldapro Service Plans zijn betaalbaar bij de aanschaf. Service plan 500 kan in 2 schijven betaald worden (1ste schijf bij aanschaf en de 2de schijf na 6 maanden). De Service Plans 1000 en 2500 Service Plans kunnen in 4 kwartaalschijven betaald worden. Meerdere Service Plans kunnen in de loop van 1 jaar aangeschaft worden (vb SP250 + een SP100).

Elk Service Plan blijft 1 jaar geldig.